Sunteti DEACORD cu suspendarea PRESEDINTELUI BASESCU??

marți, 16 decembrie 2008

:)



Ne-a TEPUIT pe toti nu???:)



Sa traiti bine ,,Gaozarilor"!!!! :)))

Trista TARA.........

MAI PUTEM ADUGA CEVA?????





Traim in Romania...................

19 ani..................
,,În jurul bisericii reformate din Piaţa Maria, credincioşii reformaţi demonstrează paşnic, cu lumânări în mâini, păzindu-l pe pastorul Laszlo Tökés care urma să fie eva­cuat. Apare primarul Petre Moţ care, împreună cu Laszlo Tökés, încear­că să liniştească lumea din stradă. Reformaţilor li se adaugă oameni ai Timişoarei de toate vârstele, pro­fesiile şi credinţele, adunaţi spontan într-un act generos de solidaritate şi expresie a dorinţei de libertate şi de­mocraţie.
O parte a mulţimii se în­dreaptă spre Căminele Studenţeşti spre a aduna noi demonstranţi. Se ajunge la sediul Comitetului Judeţean PCR unde au loc altercaţii cu autorităţile. Se operează primele arestări.

După-amiaza se întâmplă ine­vi­tabilul: în jurul orelor 16,00 – 17,00 se adunaseră deja peste 400 de per­soane. Sunt blocate două tramvaie de către un grup de tineri care strigă pentru prima dată “Jos cu Ceauşescu!”. După un moment de debusolare, mulţimea începe să strige: <> ...."

Isi mai aminteste cineva???
Mai conteaza pentru cineva?????
Poate doar pt cei ce au avut morti si raniti in zilele acelea...................
Acum nu mai conteaza nmk. Doar ,,Draga Stolo"....... Poc Boc...........
Voi meritati sa muriti acolo.....voi nemernicilor care va bateti joc de noi de 19 ani.....voi fostii si actualii.....voi care nu va mai saturati.......voi care inca credeti ca mai aveti ce sa furati.....voi care credeti ca ne sunteti superiori..........
Exista oare o explicatie logica pe aceasta lume care poate sa ma convinga ca dupa atata timp ,,EI" sunt cei pe care-i meritam?
Cum este posibil nu numai sa ii suportam pe stica, in parlament ,guvern, etc .... dar sa mai mergem sa ii si votam .....Pe cine? Pe ei.......pe aceste scursuri oribile care nici macar nu stiu sa vorbeasca o limba inteligibila ca sa nu mai vorbim de una corecta....
Cum se face ca dupa 19 ani avem parte de personaje gen : Vanghelie, Basescu, Gigi, Vadim, Boc, Mitrea, Oprisan, Mazare.......si lista este nesfarsita........Oare suntem orbi cu totiii?????? Cum putem sa fim calcati in picioare de niste scursuri, sa platim impozite si taxe aberante pentru curul lor.......cum putem tolera ca in fruntea tarii sa avem un betiv notoriu si in fruntea guvernului ,,bufonul regelui"?
Spunea Badea aseara ca sunt psihopati.......nimic mai adevarat....dar cum suntem noi??? cei multi , cei ce stam la cozi ca sa platim taxe aberante, cei care incercam sa muncim si sa platim ca sa tinem un parlament, un guvern si o presedentie de mizerie......
Zilele astea nu pot sa imi doresc decat un singur lucru........GARDA DE FIER....
Cand eram pustan incercam sa intelegec ce ii poate determina de exemplu pe cei din IRA sa faca atentate sau orice alta organizatie de genul BRIGAZILOR Rosii ...etc.
Acum incep sa inteleg si cred ca este singura solutie..............



Respect pentru martirii nostrii din 1989............